شموع نهر الحنين
شموع نهر الحنين
شموع نهر الحنين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» رغَمٌ بعدكَ .. !
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 31 ديسمبر - 19:52 من طرف افريست

» روح وجافي وحب وحب ثاني
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالأربعاء 19 أكتوبر - 0:09 من طرف mostafa

» نور ونار
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 18 أكتوبر - 23:59 من طرف mostafa

» مجموعة فتاوى للدكتور علي جمعة في مسجد السلطان حسن
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 18 أكتوبر - 23:51 من طرف mostafa

» حصرياااااااااااااااااااااا فلم كباريه
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 18 أكتوبر - 22:15 من طرف mostafa

» قلب واحد ما يكفى حبك
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 18 أكتوبر - 19:33 من طرف mostafa

» عظمة القران
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 18 أكتوبر - 19:18 من طرف mostafa

» مفاتيح يصعب علينا إمتلاكها ...
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالأربعاء 12 أكتوبر - 22:01 من طرف mostafa

» لغة العيون
صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالأربعاء 12 أكتوبر - 22:00 من طرف mostafa

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلانى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 6 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 6 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 40 بتاريخ السبت 8 أبريل - 5:04

 

 صينية البطاطس باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نهر الحنين
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
نهر الحنين


عدد المساهمات : 1372
نقاط : 3522
تاريخ التسجيل : 31/07/2009

صينية البطاطس باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: صينية البطاطس باللحمة المفرومة   صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 22 ديسمبر - 18:53

المقادير:


4 بطاطس حجم
وسط

4 ملاعق ك صلصة
طماطم

عدد 2 بصلة
متوسطة

ملح

فلفل أسود
بهارات لحم إن وجد
2 كوب لحم
مفروم معصج جاهز (معصج بالبصل ومبهر.. يعني جاهز)

ملعقة ك سمن




الطريقة:


تجيبي صينية وترصي فيها
البطاطس بعد ما تقشريها وتقطعيها أقراص او

دوائر، وما تكون تخينة اوي او رفيعة اوي..
يعني متوسطة , تقطعي عليها البصل جوانح وترشي الملح والفلفل الأسود

وتدعكيها
بالبطاطس..

يعني تخلي البطاطس تشرب من مية
البصل تحطي اللحم المفروم..

وتذوبي الصلصة
في شوي ماي وتصبيه على البطاطس وبعدين ترشي بهار

اللحم إن وُجد، وتحطي ملعقة السمن وتغلفي الصينية بالألومنيوم من
فوق

او إذا كان ليها غطا تحطيه عليه وتحكمي
الغلق عشان البطاطس تستوي

كويس حطيها عالفرن
من فوق بس هدي النار عالآخر..

وسيبيها
تقريبا نصف ساعة..

تكوني عملتي الرز الأبيض
خلال الوقت دة..

بعدين تغرفيها وتقدميها او
تاكليها زي ما هي في الصينية بس حاسبي

لا
تاكلي صوابعك وراها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://nhr2.yoo7.com
????
زائر




صينية البطاطس باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية البطاطس باللحمة المفرومة   صينية البطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء 22 ديسمبر - 18:54

الورد يبقى وردا جميلا يفوح الشذى منه عبيرا بطيب الموضوعات وأرقها وأجملها
غاليتي نهر الحنين

دمتي بكل ود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية البطاطس باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الدجاج مع البطاطس

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شموع نهر الحنين :: منتديات الاسرة :: مطبخك سيدتي-
انتقل الى: